Бойовики "ЛНР" показали спостерігачам ОБСЄ, як вони дотримуються "режиму тиші" та мало їх не перестріляли

Терористи, приховуючи свої обличчя, стріляли в присутності представників місії ОБСЄ.

Бойовики стріляли в присутності ОБСЄ. Фото UAinfoБойовики терористичного угрупування "ЛНР" здійснили збройну провокацію щодо представників СММ ОБСЄ. Про це ввечері 25 лютого повідомили у прес-центрі штабу АТО, інформують Патріоти України з посиланням на Українську правду.

За повідомленням, інцидент стався об 11:40 неподалік н.п. Катеринівка. "Після здійснення патрулювання у зазначеному населеному пункті два автомобілі СММ ОБСЄ були зупинені невідомою особою у балаклаві та військовій формі із розпізнавальними знаками "Новоросія". На запитання патруля, хто він і де його командир, чоловік відповів, що командир перебуває у Первомайську. Згодом з будівлі вийшла ще одна озброєна автоматом людина та відкрила стрільбу у повітря, після чого патруль ОБСЄ сів у машину та виїхав у напрямку н.п. Золоте", - повідомили у штабі.

Повідомляється, що проїхавши близько 50 метрів позаду автомобілів пролунало 2 вибухи від гранат. На КПВВ "Золоте" представники СММ ОБСЄ про вказаний випадок повідомили офіцера спостережного пункту "Гора" української сторони СЦКК. Особовий склад патруля СММ ОБСЄ та автомобільна техніка не постраждали.

Перебуваючи на КПВВ "Золоте", той самий патруль СММ ОБСЄ о 12.55 зафіксував порушення припинення вогню бойовиками НЗФ ОРЛО зі стрілецької зброї та АГС у напрямку Первомайськ – Золоте.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...