Бойовики обстріляли мирне населення Авдіївки. Серед поранених є діти

Російські терористи продовжують порушувати "режим тиші" і ведуть прицільний вогонь по жителям Авдіївки. В результаті чотири особи отримали вогнепальні поранення.

Російські бойовики обстріляли Авдіївку. Фото novynarnia.comЗа повідомленням Волноваського поліцейського відділку, в результаті обстрілу мирного населення проросійськими бойовиками у Донецькій області у Авдіївці та селі Трудове Волноваського району поранення отримали чотири людини, з яких двоє – підліткового віку, інформують Патріоти України з посиланням наповідомлення Волноваського поліцейського відділку.

«За минулу добу проросійські сепаратисти відкривали вогонь по населенню Авдіївки та села Трудове з артилерії. В результаті обстрілу поранення отримало чотири людини, серед яких 14-ти річний мешканець Авдіївки та 15-ти річний мешканець Трудівського», - зазначається у повідомленні поліції.

За даними поліції, артилерійський удар по населеним кварталам російсько-терористичні війська здійснили близько 5-ї години вечора. В результаті обстрілу, крім постраждалих, пошкодження отримали два багатоповерхових будинки та 3 – приватних. В результаті прямого влучання снаряду в одну з багатоповерхівок завалився другий та третій поверхи. На першому поверсі пожежа. «В результаті прямого влучання снаряду поранення отримали 14-ти та 19-річний хлопці. У першого перелом голені, в іншого – забиття грудної клітини», - додали в Національній поліції. Як повідомлялося, бойовики в ніч на 16 лютого обстріляли мирні населення Авдіївки.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...