"Болівар не винесе двох", - російський історик прогнозує, що Путін залишить Донбас заради "братньої" Сирії

Кремль застряг у Сирії всерйоз і надовго, тому для допомоги Асаду Путіну треба перекидати ресурси, забираючи їх з української території.

Путін забереться з Донбасу заради війни у Сирії. Ілюстрація:ru.tsn.ua

Президент РФ Володимир Путін буде виводити війська з Донбасу, щоб відправити їх до Сирії. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив російський історик Валерій Соловей, зазначають Патріоти України.

"Болівар не винесе двох. Схоже, контроль над російсько-українським кордоном буде поступово повернений Україні, як це записано в мінських угодах. Ось вам і пояснення загибелі Павла Дрьомова," - вважає він.

За його словами, це викликано необхідністю зосередити "танучі ресурси на допомозі "братній Сирії". "Там - всерйоз і надовго. Телебачення попрацювало настільки успішно, що населення Росії просто не зверне увагу на відхід з Донбасу," - підсумував Соловей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прокинуться вулкани й почнуться повені: Індійська провидиця назвала рік завершення війни в Україні й великих руйнувань в Росії

субота, 27 квітень 2024, 16:50

До кінця 2025 року війна закінчиться, а в Росії розпочнуться катастрофічні природні катаклізми. Про це розповіла індійська провидиця Ліліта Шанті, передають Патріоти України. "До кінця 2025 року ситуація на фронті почне поліпшуватися. Не цього року вон...

Це сталося у грудні: Зеленський ставив спікеру Джонсону дедлайн для ухвалення військової допомоги - Politico

субота, 27 квітень 2024, 16:41

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі зі спікером Палати представників Майком Джонсоном у грудні минулого року сказав, що Україна зможе протриматися без допомоги США максимум до березня-квітня. Про це йдеться у статті видання Politico...