"Братская любовь" Кремля: У РФ ще з 2006 розроблявся сценарій примусу України до дружби з Росією - політичний аналітик (відео)

Олександр Кочетков також прокоментував причини, чому мінські угоди не працюють.

Олександр Кочетков. Фото:obozrevatel.comВтрата Криму Україною сталася тому, що з боку Росії був військовий шантаж, більш того, був ядерний шантаж. Росія в той момент загрожувала так званим демонстраційним, повітряним ядерним вибухом над столицею України містом Києвом. Про це заявив політичний аналітик Олександр Кочетков в ефірі телеканалу 112.ua, зазначають Патріоти України.

"Эфир получился жесткий. Рассказывал о ядерном шантаже со стороны недоимперии, а в одном моменте пришлось даже слегка наехать на телеведущую, когда речь зашла о суверенитете Украины", - написав Кочетков на своїй сторінці в Facebook.

"Я не знаю, что еще кроме нашей власти надеялся, что именно такой минский формат, в котором не участвуют главные гаранты нашей территориальной целостности (США и Великобритания), зато в качестве наблюдателя, решателя проблем, участвует Россия. Кто надеялся, что такой формат приведет к урегулированию? " - політаналітики прокоментував причини, чому мінські угоди не працюють.

Кочетков звернув увагу, що українська влада в даному випадку відверто, не в перший раз, дала слабину.

"Потеря Крыма, - вважає аналітик, - произошла потому, что со стороны России был военный шантаж, более того, был ядерный шантаж. Россия в тот момент угрожала так называемым демонстрационным, воздушным ядерным взрывом над столицей Украины городом Киевом".

Кочетков повідомив, що йому відома інформація про те, що ще з 2006 року в Росії розроблявся сценарій військового захоплення (примусу) України до дружби з Росією.

"Очевидно, опасаясь большей эскалации конфликта, наша власть в лице президента пошла на невыгодные и невыполнимые договоренности. Поэтому этот формат должен быть изменен, расширен в виду его неэффективности и такие предложения и варианты есть", - заявив Кочетков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....