Бреше, як сивий мерин: Цей клоун вчергове підписався під власною нікчемністю, - Кіпіані про голосну заяву Яценюка про Саакашвілі

Чергова "10-хвилинка" прем'єра, і чергова неправда. Все легко перевіряється. Однак дуже кортіло "вжалити" політичного супротивника з його реальними, а не ефемерними проектами.

Арсеній Яценюк. Фото:dt.ua"Задачка з арифметики від афериста Яценюка - "Ті 50%, які йшли до місцевого бюджету, безпосередньо відправлялися на будівництво і ремонт доріг в чотирьох областях." - розпочинає свій допис у Fаcebook журналіст Вахтанг Кіпіані, інформують Патріоти України, і продовжує:.

Минулоріч Львівська область додатково отримала на ремонт і будівництво доріг 312 млн. грн, Чернівецька - 129 млн, Волинська - 104. Одеська область не показала ефективності в цьому експерименті".

Питання, на яке т.зв. "реформатор" не дав відповіді - скільки мільйонів отримали дороги Одещини? Один клік і - "Виконання плану Одеською митницею в січні становило 861,5 млн грн". Перевиконання - 124 млн.

Цей клоун вчергове підписався під власною нікчемністю. Депутат Барна, зробіть вже щось з ним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...