Буде наша перемога! Легендарній 72-й бригаді ЗСУ - 75 років! (відео)

Легендарна 72 бригада ЗСУ святкує ювілей.

Скріншот з відео

72-й бригаді ЗСУ виповнилося 75 років.

Війна для 72 бригади розпочалась з перших днів – 8 березня 2014-го року. У них за плечима Маріуполь, рейд вздовж кордону разом із десантниками, Ізваринський котел, Волноваха, Докучаєвськ, Донецький аеропорт та багато інших гарячих точок Донбасу. Сьогодні вони утримують десятки кілометрів фронту під Авдіївкою.

У святковий день бійці отримали багато нагород та цінних подарунків. Комбриг Андрій Соколов отримав особисту зброю – пістолет Стєчкіна з рук генерала Руслана Хомчака.

Усі військові бригади на святкування приїхати не змогли. Когось нагородили на місці, бо ж позиції залишати ніхто не був уповноважений, хоч ситуація на фронті змінилася у кращу сторону.

Набагато тихіше і спокійніше чим було 3 місяці тому. Це заслуга бригади, не моя особиста, а всього особливого складу бригади, – вважає Соколов.

Одразу після урочистостей бійці повернулися на передову.

Автор: Роман Пагулич

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...