"Будете пи*деть, и у вас русский флаг повесим": Що публікував у соцмережі чоловік, який втратив у пожежі в Кемерово всю сім'ю (фото)

Карма боляче "вдарила" у відповідь типового кримнашиста, путінського ватника та адепта "русского мира".

Ігор Востріков. Фото:соцмережі

Тепер вбитий горем Востріков звинувачує правлячий режим своєї країни, наголошуючи, що всі хочуть красти як Путін. Однак зовсім недавно цей нещасний був апологетом режиму і вождя, котрих тепер проклинає, зазначають, зазначають Патріоти України. Передісторію бізнесмена із Кемерового розповідає Володимир Миленко.

"Одним із найвідоміших персонажів в історії з пожежею в Кемерові є Ігор Востріков. Його відео гуляє інетом, місцева влада звинуватила його у “піарі на пожежі”. Трагічна доля, якій співчувають і у Московії, і в Україні. Але… Ось відео із Востріковим.

А тепер давайте зайдемо до нього на сторінку у Вкантакте – і відмотаємо час трохи назад. І що ж ми бачимо? А бачимо ми ось що.

Останній репост, як бачимо, буквально кілька тижнів тому. І ось пожежа. Що ж далі?

Отак. А ще 3,5 роки тому йому було красиво, що їхній триколор висить в Криму і на Донбасі.

Журналіст Айдер Муждабаєв з приводу згаданого вище персонажу, також опублікував допис:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...