Будні "русского мира": Росіянин, який віз терористам на Великдень подарунки, застряг між "митницями" "Л/ДНР"

Громадянин РФ став "заручником" у "сірій зоні" між двома псевдореспубліками через відсутність оформленої довіреності на авто.

Ілюстрація:UAinfo

Росіянин Євген Полтавський, який за власної ініціативи вирішив привітати терористів з Великоднем, став заручником у "сірій зоні" під Дебальцевим між "ДНР" і "ЛНР" через протиріччя "митників". Про це написала одна з прихильниць "ДНР" Євгенія Мартинова на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Людина перед Великоднем приїхала, щоб підтримати наших людей, дітей, за власною ініціативою, сам, на машині, з подарунками", - повідомляє вона.

За її словами, машина "доброго росіянина" оформлена на тестя, а довіреності немає. В Успенці на машину оформили тимчасове ввезення.

"При спробі проїхати з території ДНР в ЛНР у чоловіка забрали документ про тимчасове ввезення на митницю під Дебальцевим (митники ЛНР). Тепер в ЛНР вимагають штраф у 17 тисяч (!!!!) бо немає довіреності і машину - на штрафмайданчик, а в ДНР назад людину не пускають на машині без цього папірця - ми, мовляв, уже оформили вивезення!", - обурена подруга терористів.

За її словами, таким чином громадянин Росії став "заручником" в "сірій зоні" між двома псевдореспубліками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...