"Була впевнена, що люди за три роки війни втомились допомагати. Але помилилась. Я ніколи не перестану пишатися українцями!" - волонтер

Тетяна Малахова розповіла, як багато людей відгукнулися на прохання допомогти дуже бідній родині.

Ілюстрація:http://ukranews.com/

"Я ніколи не перестану пишатися українцями!!!! Я просто шукала юриста для матері - одиначки. Я не просила фінансової допомоги бідній родині, бо була впевнена, що люди за три роки війни втомились допомагати. Але я помилилась - не втомилися!!!!" Про це пише волонтер Тетяна Малахова у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Мені в приват пишуть люди, які пропонують допомогу цій родині - речі, взуття, продукти.

Все почалося з того, що 3-річний хлопчик придавив дверима пальчик молодшого братика, якому 1 рік. Мама повезла хлопчика до лікарні («швидка» відмовилась приїжджати і запропонувала їхати «своїм ходом») і його прооперували (зараз чекають на другу операцію і є надія, що пальчик врятують). Вранці мамі дали список ліків, які вона повинна купити. У матері грошей немає! Навіть в лікарню її серед ночі за свій кошт привезла добра сусідка.

Ця родина не просто бідна, а й .. так би мовити складна - мама в минулому дуже пила. І зовсім не знає, які пільги у матері - одиначки. Я хотіла допомогти їй юридично стосовно ліків і «дитячих» грошей, але знайшлись люди, які хочуть підтримати цю родину більше.

Останні півтори року цій родині допомагала моя донька і моя землячка - та сама «беженка з горящего Донбасса», про яку я два роки тому написала вірш і багато людей відгукнулися і допомогли їй.

Та от всі речі, які ви їй передали, наша беженка з часом передала цій родині. І вже другий рік раз на два-три місяця передає їм сумку з продуктами і речами, з яких виростають її троє дітей. Ця допомога була не тільки фінансовою, а й моральною. Мати, яка взагалі не звикла до доброго ставлення і уваги, стала менше пити і взялась з розум.

Зараз мене просять написати розміри дітей і вік. Дітки такі - хлопчик -1 рік, хлопчик - 3 роки і дівчинка - учениця 9 класу. Про дівчинку окрема історія - вона навчається в 9-річній школі, і всі учні зараз готуються до випускного вечора. Крім неї... бо в родині немає грошей на випускний і сукню з туфлями. З випускним ми знайшли вихід - моя донька внесе за неї гроші, а дівчинка та її старша сестра з радістю запропонували відпрацювати їх нянею. І з сукнею вже вирішується!

Я дуже вдячна всім, хто хоче і захоче їм допомогти! Якось моїй доньці сказали, що вона даремно піклується про цю родину - діти все одно виростуть асоціальними (насправді, сказали інше слово).

Але моя донька відповіла, що це залежить від того, хто буде поруч з цими дітьми і як до них буде ставитись суспільство. Я впевнена, що в цих діток все буде гаразд! Ця дівчинка з братиками нагадувала мені Попелюшку, яка не могла потрапити на бал. Але після ваших листів я повірила, що в неї все буде - і сукня, і випускний, і майбутнє!! Я вам дуже вдячна, мої любі друзі!!!!

Хто ще захоче підтримати цю родину, пишіть!! у нагоді буде будь яка допомога!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...