Чарівність пішла слідом за грошима, що зникли: Росіяни починають бачити в Путіні корупціонера, – сенатор Коркер

З часом інформація про мільярди президента РФ може стати потужним дестабілізуючим фактором.

Деякі росіяни щось вже зрозуміли. Фото: www.econbez.ru.

Голова сенатського комітету у закордонних справах, американський сенатор-республіканець Боб Коркер заявив, що інформація про величезні особисті статки російського президента Володимира Путіна дестабілізує Росію. В інтерв’ю Голосу Америки сенатор Коркер також сказав, що вперше за нових часів у Росії все більша кількість пересічних росіян розуміє, яке насправді велике багатство накопичив, перебуваючи при владі, Путін, передають Патріоти України.

– Надихає те, що російський народ починає бачити – і це, можливо, вперше в часи нової Росії – коли російські люди починають усвідомлювати, що вони мають лідера, який накопичив колосальні особисті статки і, думаю, це створить додаткову нестабільність в Росії.

– Тобто, в довготривалій перспективі, Ви думаєте, інформація про особисте збагачення російського президента матиме вплив на думку пересічних росіян?

– Як людина, яка була раніше працівником КДБ, може прийти до влади і накопичити багатство, яке він зараз має, мати всі ці шикарні весілля, щоб усі бачили, знаєте, для своїх дітей. Я думаю, знову ж таки, що все більша й більша кількість росіян зрозуміють, що поки він був при владі, він накопичив, як я розумію, мільярди доларів особистого багатства. Ви не можете зробити цього через нормальне врядування, це може бути зроблено шляхом корупції. Думаю, з часом це буде дестабілізуючим фактором для його режиму оскільки люди будуть дізнаватися все більше й більше про це.

– Чи Ви підтримуєте міжнародні дипломатичні переговори щодо Сирії?

– Я, звичайно, підтримую дипломатичні переговори, як, гадаю, кожен би це зробив, але складові цих переговорів наразі не всі наявні, не всі на своєму місці. Ситуація на місцях змінюється: маєте Росію, яка втручається, маєте, звичайно, режим Асада, який через російську та іранську підтримку набирається сили і відтісняє сирійців. Тому якщо змінюються обставини на місяцях у той спосіб, як це відбувається нині, тоді важко бути задоволеним перебігом подій.

– Президент Путін підтримує сирійського президент Башара аль-Асада. Чи залишить сирійський президент свою посаду добровільно у майбутньому?

– Наразі, знову ж таки, як ви й самі бачите, Асад нарощує силу і жодне з положень резолюції Ради безпеки ООН не втілене. Іншими словами, він нічого не виконує з тих обумовлених кроків: він не припинив бомбардування своїх власних громадян, він не допускає встановлення миру з гуманітарних міркувань – це все елементарні вимоги, які він не спромігся виконати, хоча це було неважко зробити. Ситуація на місцях змінюється на його користь. Тому, як мені здається, наразі він не залишить посаду добровільно, контекст такий, що ще не наспів час для нього це зробити.

– Як Вам бачиться нинішня ситуація довкола Ірану після зняття міжнародних санкцій проти Тегерану?

– Від моменту, коли була підписана угода, вони (іранці) порушили резолюції Ради безпеки ООН щодо випробування балістичних ракет. І знову ж таки не понесли за це покарання, і це не може не розчаровувати. Треба подивитись, як буде рухатись уперед міжнародна спільнота. Вона не буде карати Іран.

Маю на увазі, що існують занадто великі економічні інтереси в Європі. Росія зацікавлена у продажі озброєнь Іранові. Китай зацікавлений у нафті. Тому ви не побачите колективного якогось покарання, яке мало б бути на Раді безпеки ООН.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія залучила найманців з Африки для наступу на Харківщині - партизани

неділя, 12 травень 2024, 15:55

Агенти руху "Атеш" повідомили, що Росія задіює Африканський корпус у наступі на Харківську область, які зазнають величезних втрат. Про це партизанський рух пише у Telegram, передають Патріоти України. Партизани зазначають, що найманці не були готові до...

Дружина екскомбрига ТРО їздила на авто, які закупили для ЗСУ

неділя, 12 травень 2024, 15:43

Дружина полковника та екскомбрига ТРО Олександра Чахлова їздила на авто для ЗСУ, які закупили на бюджетні кошти однієї з міськрад. Сам же військовий підозрюється у зловживанні владою, повідомляють Патріоти України. Дружина екскомандира 116 окремої бриг...