Чарівний світ "Діснею" перетворить улюблені мультфільми на кіно

Студія запланувала зйомки 16 картин.

Фото: nv.ua

Серед майбутніх прем'єр повноцінні рімейки, сіквели і адаптації всіма улюблених історій про Попелюшку, Білосніжку, Русалоньку та інших героїв, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

1. Мулан

У 2015 році був представлений сценарій фільму Мулан, який повністю повторює сюжет мультфільму. Прем'єра запланована на 2018 рік.



2. Король Лев

Згідно з планами студії, повнометражний фільм про Сімбу буде повторювати сюжет мультфільму. Режисером стане Джон Фавро, який знімав Залізну людину і Книгу джунглів.




3. Дамбо

Тім Бартон зніме рімейк мультфільму 1941 року, який розповідає історію про слоненя з великими вухами. Дата прем'єри поки невідома.




4. Меч у камені

У фільм планують перетворити мультфільм про юного короля Артура. Сценарій буде писати Брайан Когман, лауреат премії Еммі і сценарист Гри престолів.




5. Джин

Блакитний Джин із серії мультфільмів про Аладдіна отримає повнометражний фільм. Картина розповість історію про те, як же Джин потрапив у лампу.




6. Аладдін

Разом з Джином повнометражний фільм знімуть про Аладдіна і його пригоди. В якості режисера запрошений Гай Річі.




7. Круелла Де Віль

Головна антагонистка мультфільму 101 далматинець отримає власну картину, де в головній ролі зніметься Емма Стоун.




8. Вінні Пух

У студії планують перезняти мультфільм про Вінні Пуха 1966 року. За сюжетом Крістофер Робін стане дорослою людиною, який приїде відвідати старих друзів.




9. Пітер Пен

У фільм перетворять оригінальний мультфільм, знятий у 1953 році. Сценарій напише Девід Лоурі, який працював над фільмом Піт і його дракон.




10. Дінь-Дінь

Фея Дінь-Дінь, подруга Пітера Пена, також отримає свій фільм. У стрічці зніметься Різ Візерспун.




11. Піноккіо

За мотивами оригінального мультфільму 1940 року студія планує зняти фільм.




12. Книга джунглів 2

Ще до виходу першого фільму студія запланувала сіквел. Режисером виступить Джон Фавро.




13. Спляча красуня

На сьогоднішній день відомо, що у фільмі про Сплячу красуню Анджеліна Джолі зніметься в ролі Малефісенти.




14. Білосніжка і сім гномів

Серед планів студії перетворити на фільм історію про Білосніжку. Крім того, для фільму нову музику напишуть Бендж Пасік і Джастін Пол, які написали саундтрек до мюзиклу Ла Ла Ленд.




15. Русалонька

Студія планує ремейк Русалоньки. Музику напишуть Лін-Мануель Міранда і Алан Менкен.




16. Чорнобог

Зелене світло дали проекту про Чернобога - головного антагоніста мультфільму Фантазія 1940 року. У фільмі розкажуть історію героя.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...