Через 40 років побачили крамолу: У Росії можуть заборонити "Іронію долі"

Автори цікавого звернення просять Дмитра Медведєва доручити Роскомнадзору, Міністерству охорони здоров'я і Мін'юсту розглянути їхню ініціативу та здійснити певні кроки.

"Іронія долі" з точки зору законопроекту - дуже аморальний фільм. Ілюстрація: скріншот з відео.

Прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву запропонували заборонити демонстрацію сцен розпиття спиртних напоїв на телебаченні в період з 6 до 23 години. Відповідне звернення підготував Центр розробки національної алкогольної політики, повідомляє RT. Новину передають Патріоти України.

У ЦРНАП виступають за заборону сцен з розпиванням алкоголю «в теле-, відео-, кінопрограмах, документальних і художніх фільмах», оскільки в більшості випадків це є прихованою рекламою нездорового способу життя. Автори звернення просять Медведєва доручити Роскомнадзору, Міністерству охорони здоров'я, ФАС і Мін'юсту розглянути дану ініціативу.

Передбачається, що документ повинен допомогти знизити масштаби зловживання алкоголем. До речі, популярна російська кінокомедія "Іронія долі" також може перетворитися на заборонену, тому що вживання алкогольних напоїв тісно пов'язане із розвитком сюжету.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...