Час відкривати полювання на мажорів: Населенню пора готуватися захищати себе самим, це вже зрозуміло - волонтер про інцидент в Миколаєві

Поліцейські небезпечні, тому що носять зброю, але не володіють ні рукопашним боєм, ні антикризовою психологією, вважає Мирослав Гай.

Скрін відео

"Я посмотрел видео из Николаева. Полицейские опасны, потому как носят оружие, но не владеют ни рукопашным боем, ни антикризисной психологией." Про це пише у своєму Facebook волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України, продовжуючи:

У них легко можно отобрать это оружие, а это уже понятно. Достаточно вызвать патрульных типа на бытовую ссору, а дальше забрать у них все, завалить и выполнить любую свою дальнейшую задачу.

Видно же по видео, что у копов нет четких инструкций на такие ситуации.

Населению нужно тренироваться и готовиться защищать себя. Это уже понятно. Еще с ситуации на месте взрыва Шеремета.

Помощь доврачебную оказать не умеют, скрутить не могут, стрелять и не убить не умеют. Значит должны уметь мы.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...