"Человек не убегает, не прячется в зале ВР, как Лещенко" - Сазонов про вручення підозри Михайлу Охендовському

Журналіст наголосив, що деяким боягузливим нардепам варто повчитися витримки в голови ЦВК.

Вручення підозри Михайлу Охендовському. Фото:http://www.umoloda.kiev.ua/

Кирило Сазонов дав оцінку поведінці глави Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському під час вручення йому повідомлення про підозру співробітниками НАБУ. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Национальное антикоррупционное бюро обнародовало видео вручения уведомления о подозрении главе Центризбиркома Михаилу Охендовскому. Блин, я же ни с какой стороны не отношусь к его симпатикам. Но! Человек не убегает, он не прячется в зале Верховной Рады, как Лещенко.

Есть подозрение? Есть документ? Получите и распишитесь. Встретимся в суде. Никаких истерик, побегов и заявлений для СМИ о политическом преследовании. Интересно, Охендовский может сдать 400 мл. крови, как донор для некоторых трусливых нардепов? Ну, чтобы для храбрости перелить?" - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...