"Через конфлікт з президентом": Валерія Гонтарева написала заяву про відставку

Інформація перевіряється, тому що Петро Порошенко заяву поки не погодив і в парламент не вносив.

Валерія Гонтарева. Фото: zn.ua.

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева написала заяву про відставку. Про це у "Фейсбуці" написав журналіст "1+1" Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

"З чуток, Гонтарева вчора ввечері або сьогодні вранці написала заяву про відставку. Президент поки не погодив і в парламент не вносив. За одними чутками, причина - конфлікт з президентом після Panamapapers. Нібито, вона займалася домовленостями з Rotschild'амі і реєструвала для Петра той самий злощасний офшор. Стався жорсткий конфлікт, в результаті якого Гонтарева вирішила піти.

За іншими чутками, її відхід - домовленість з парламентом для голосування по кандидатурі Гройсмана-прем'єра. Кому відійде кандидатура глави НБУ поки не ясно. Інформація ще перевіряється - чекаю підтвердження з Адміністрації президента або підтвердження-спростування від НБУ", - написав Дубінський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...