Через корупцію: Експерт пояснив, чим Савченко небезпечна для української влади

Повернувшись в Україну, Надія може дуже швидко перетворитися в популярного лідера, який об'єднає людей проти корумпованої влади.

Надія Савченко. Фото:tsn.ua

"Украинские историки могут поблагодарить Путина. Развязанная им война против Украины подтолкнула страну к консолидации." - пише у своєму блозі Мишель Пророк, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

Кроме того, он дал соседнему народу нового национального героя, украинскую Жанну Д'Арк. Ею стала 34-летняя Надежда Савченко, которую в 2014 году похитили, перевезли в Россию и устроили над ней судилище по вымышленным обвинениям.

Об этом сегодня пишет The Economist, напоминая, что украинской летчице в РФ грозит 23 года тюрьмы. Однако теперь украинка представляет угрозу для Кремля. Впрочем, как предупреждает издание, Савченко может стать не меньшей угрозой также для коррумпированной и погрязшей во внутренних интригах власти Украины.

"Ее встретят как национального героя, когда она вернется в Украину. Она может очень быстро превратиться в популярного лидера, который объединит людей против власти", - говорится в статье.

Отмечу, что о том же написал вчера со ссылкой на экспертов «Апостроф» - указав, что Москва готова вернуть Савченко, но в Киеве не очень этому рады...

Три причины, почему для Порошенко нежелательно возвращение Савченко в Украину, назвал на прошлой неделе и автор этих строк. Они совпадают с сегодняшними оценками-прогнозами в The Economist.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...