Через нелітну погоду: Важкопораненого на "промці" поблизу Авдіївки евакуюють в лікарню "швидкою" - Дніпровська ОДА

Пораненого бійця оперуватимуть в лікарні імені Мечникова.

Ілюстрація:facebook

Важкопораненого бійця не можуть евакуювати авіацією через нелітну погоду. Про це у своєму Facebook повідомляє радниця голови Дніпровської облдержадміністрації Тетяна Губа, передають Патріоти України.

"Авдєєвка, промка, обстріл, важке осколкове поранення частини обличчя, око, шия. Головний хірург АТО І бригада посилення із 66- ВМГ (в складі судиний хірург) зробили ПХО і оперували шию в Авдєєвській лікарні, стабілізували.

Небо закрите, але вистроєна чітка система цивільно-військового співробітництва надала можливість військовим медикам і бригаді медицини катастроф Радий Шевченко евакуювати Сонечко із 66 -го в лікарню Мєчнікова команді Сергій Риженко за три години. Війна поруч. Ми з ВАМИ", - повідомила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...