Чергові провокації Кремля: Тимчук оцінив загрози від перекидання Путіним військових підрозділів на Донбас

За словами нардепа, дуже сумнівно, що окремі підрозділи окупанта зможуть проводити якісь оперативно-тактичні наступальні операції.

Дмитро Тимчук. Фото:РБК

Росія може ввести свої окремі регулярні підрозділи на Донбас для вчинення провокацій проти української армії. Таку думку висловив Апострофу координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук, зазначають Патріоти України.

На думку нардепа, дії Росії не приведуть до початку масштабного наступу на Донбасі. "Тим більше мова йде не про те, що вони вводять дві бригади в повному складі, а йдеться лише про окремі підрозділи. Тобто вони можуть влаштовувати якісь провокації, але я дуже сумніваюся, що вони можуть проводити якісь оперативно-тактичні наступальні операції.

Тут ще треба розуміти, що ПДВ – це окремий рід військ у Збройних силах РФ. Яким чином вони будуть виконувати завдання з підрозділами "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР", які підпорядковані штабу 8-ї загальновійськової армії РФ, ми ще не розуміємо", - розповів Тимчук.

За його словами, більш докладний прогноз про використання даних підрозділів можна зробити, коли вони з'являться на Донбасі.

"Коли ми зрозуміємо всю систему управління після того, як ці бригади увійдуть на Донбас, тоді можна буде прогнозувати їх дії: дійсно будуть вони виконувати певні завдання оперативно-тактичного рівня чи мова йде тільки про чергові провокації, яких ми бачимо дуже багато в останні роки", - резюмував депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...