Четвертий рік війни. Українсько-російська дружба ще триває? - блогер

Виявляється на Сумщині українські прикордонники були захоплені під час "представницько-консультаційної зустрічі".

Ілюстрація:Кореспондент

"Четвертий рік війни - товариство дружби "Гестапо-НКВД" продовжує успішно працювати." Про це пише у своєму Facebook Юрій Сиротюк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Для мене шоком стали обставини затримання українських прикордонників у Сумській області. Виявляється вони були захоплені під час "представницько-консультаційної зустрічі".

Розшифровую, доки наш парламент "героїчно визнає Росію окупантом", прикордонники (і думаю не тільки вони, приміром Генпрокуратура акуратно виконує доручення Слєдкому РФ, МВС затримує за вказівкою російського міліцейського начальства), доки диверсійні групи ворога нищать українських воїнів на передовій і в тилу, прикордонники спокійно проводять консультаційні зустрічі за чайком і припускаю фронтовими стограмами "за пабєду".

А пояснення одне, війни ж немає. Так само як АТО не поширюється за межі Донецької і Луганської областей.

Тепер до того, що кордон залишається дірявим і голим, навіть на найбільш загрозливих напрямках можливої агресії у випадку повномасштабної війни, якою постійно лякає Банкова, виявляється там відбуваються традиційні зустрічі по лінії дружби "НКВД-Гестапо".

І як би ви це назвали?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....