"Чого нам слід повчитись в американців, так це волонтерству", - блогер

Добровільний рух надання допомоги у США - це не геройство, а норма, і люди пишаються тим, що можуть просто з власних сил допомогти комусь іншому, хто цього потребує.

Волонтерство у США. Ілюстрація:www.forumdaily.com

"Чого нам слід повчитись в американців, так це волонтерству." - пише у своєму Facebook волонтер Aleksey Krasnoschokov, передають Патріоти України, продовжуючи:

За час перебування у Лінкольні я відвідав багато різних закладів, в основному, медичної направленості і всюди є волонтери.

Дуже часто це літні люди, які хочуть залишатися частиною соціому і продовжувати бути корисними. Вони пишаються здаванням крові і дуже сумують, якщо не можуть цього робити через медичні показники.

Передають кошти на утримання гордості Небраски - спортивного стадіону, одяг та продукти у місцеві пункти збору для людей, які потребують допомоги.

Навіть великі універмаги передають не продану продукцію на благодійні цілі. Там це норма, там це в крові і не є геройством, хоча і всі пишаються допомогою, яку можуть надати.

В одній з організацій є 4 працюючих особи і 640 волонтерів. 640, Карл! При цьому, лише один керівник. А в нас на два українці три гетьмани. Потім ще в фб виясняти, хто більший волонтер.

Та й волонтерами називаються часто-густо люди на зарплаті (наприклад, я не називаю себе волонтером), а також рупори різних політиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...