Путін - номер один: У Росії активісти склали список осіб для США, проти яких рекомендували запровадити санкції

Список опублікований на сайті "Форуму вільної Росії" та містить понад 200 імен, розподілених за 12 категоріями.

Ілюстрація:Кореспондент

У США члени постійного комітету "Форуму вільної Росії" представлять так званий "Список Путіна" — перелік осіб, щодо яких пропонується ввести санкції. Як повідомив відповідальний секретар організації Іван Тютрін, юрист Марк Фейгін і політик Андрій Сидельніков проведуть цього тижня низку зустрічей у різних американських відомствах, зазначають Патріоти України.

Опублікований на сайті Форуму документ містить понад 200 імен, розподілених за 12 категоріями. Серед них — вище російське керівництво, глави окремих відомств і держкорпорацій, близькі до Кремля бізнесмени, родичі людей із "ближнього кола Володимира Путіна", пропагандисти, "закордонні агенти" Росії, а також представники сепаратистських угруповань, які контролюються Москвою.

Всі вони, на думку авторів "Списку", відповідальні за дії, які призвели до порушення російських законів і міжнародного права, "вбивства десятків тисяч громадян Росії та інших країн", розквіту корупції та ізоляції країни. Очолює "Список" російський президент Володимир Путін. Зазначається, що в подальшому цей список буде доповнюватися і уточнюватися.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....