"Чому Ахметов наважився продемонструвати своє толерантне ставлення до бойовиків?" - Олександр Бригинець

Донецький олігарх не закликає до прояв сепаратизму, а просто займається передвиборною агітацією.

У серіалі Ахметова відверто співчувають бойовикам. Фото: соцмережі.

"Про ахметків серіал, що романтизує боєвиків, немало сказано. Хитрість подачі мені очевидна як і позиція власника телеканалу. Вочевидь, канал не проголошує закликів до сепаратизму, але з симпатією показує антиукраїнськи налаштованих людей, що безумовно знаходить позитивне сприйняття у частини глядачів тут на Донбасі", - написав нардеп Олександр Бригинець на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Чому олігарх номер один наважився на фактичне обнародування своєї толерантної до боєвиків позиції? Не просто тому, що Ахметов сепар чи латентний сепар - таким я його бачу усі 2 роки війни.

1. Думаю, він готується до виборів на окупованих територіях, де українські канали усе ж має можливість дивитися до половини жителів І "серіальні" сигнали почують.

2. Крім того, гадаю, це спроба консолідувати навколо "України" (зараз така консолідація навколо ІНТЕРА) людей, що симпатизують руському міру, а потім з них сколотити регіональну партію - противагу ОпоБлоку, де роль Ахметова явно поступається ролі Фірташа.

Ще звертає увагу на себе така "серіальна" деталь: одна з головних героїнь, дружина "ДНРівця" заявляє, що: "Ми просто хочемо, щоби Донбас був вільним... Щоб від нас київські олігархи відстали". Ключове, як ви розумієте, не "олігархи", а "київські". Висновок: "пристати" може лише донецький олігарх - він же ‪ренатлеонідовічахметов‬.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...