Чому Ахметов не сидить: "А тепер варто перенестись на рік назад і згадати переможні крики Сергія Лещенка", - блогер

Де хоч якісь розслідування НАБУ проти регіоналів? У них Кернес святий? Ригівські мери святі? Декларація шуфрича не цікавить? Подарунки мами льовочкіна не цікавлять, ставить риторичні питання блогер.

Ілюстрація:http://telegraf.com.ua

Блогер Mason Lemberg підняв гострі питання щодо роботи українських антикорупційних органів. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"НАБУ не проводило офіц. #розслідування причетності Манафорта до одержання коштів від #ПР.Він не є укр.держслужбовцем"

====

А давайте перенесемося на рік назад і згадаємо як депутат сірожа передав НАБУ чорну касу партії регіонів.

Згадаємо оті 3 дні переможних криків про те, що фсєх посадім, а передовсім Пєцю. Хз до чого там був Пєця, але його садили першим.

Згадаємо оте вангування, що Пєця буде перешкоджати розслідуванню. Згадаймо оті інфографіки на "григоришинській правді". А оті крики восторжених ідіотів, що НАБУ фактично забезпечило перемогу Клінтон? Згадали?

А тепер, через рік ця вся бутафорія так тихесенько зливається... Де сірожа? Главного антикорупціонера григоришина не цікавить доля його матеріалів?

Де восторжені ідіоти? Пєцю ж не посадили, Клінтон ж не виграла і навіть Манафорта судити не хочуть, кажуть, що той не український держчиновник.

Прошу пробачення, а охоронець Розенблата український держчиновник? Чому в аналогічній ситуації питання до охоронця Розенблата виникають, а до Манафорта зникають?

А може це пов'язано з тим, що нема справи - нема претензій до сірожі, який займався шантажем Манафорта?

А може це пов'язано з тим, що наш славетний антикорупційний орган взяв і одним махом злив всі розслідування проти ригів?

До речі, а де хоч якісь розслідування НАБУ проти ригів? В них кернес святий? Ригівські мери святі? Декларація шуфрича не цікавить? Подарунки мами льовочкіна не цікавлять?

Чи все зводиться до охоронця Розенблата і до цілеспрямованих спроб мочилова коаліції? Схоже, що так і є.

Тому, тикаючи пальцем на "злочинну владу", яка не садить ригів (цілком справедлива претензія до ГПУ, МВС, СБУ), не забудьте згадати про справу чорної бухгалтерії партії регіонів, яку розслідує НАБУ і спитати чому ахметов не сидить?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...