Чому ЄС зняв санкції із соратника Януковича Іванющенка

Чим змиватимуть з себе ганьбу ті, хто це допустив?

Санкції щодо Януковича і 14 його соратників продовжені до 2018 року. Винятком з списку санкцій став Юрій Іванющенко. Про це пише УНІАН, інформують Патріоти України.

Санкції проти Януковича і його оточення були введені в березні 2014 року і продовжені в березні 2015 року. Зараз, за інформацією Ради ЄС, санкції проти екс-президента України Віктора Януковича і ще 14 його соратників будуть діяти до 6 березня 2018 року, за винятком Іванющенка.

«3 березня 2017 року Рада продовжила до 6 березня 2018 року рішення про заморожування рахунків 15 осіб, визнаних відповідальними за незаконне привласнення українських державних коштів або за зловживання службовим становищем», - йдеться в повідомленні.

Екс-депутат ВРУ Юрій Іванющенко підозрювався в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна в особливо великих розмірах). Оскільки органи прокуратури не змогли вчасно завершити слідство стосовно Іванющенка, і його адвокати через суд домоглися закриття справ.

1 березня Верховний суд України закрив всі кримінальні провадження стосовно колишнього народного депутата від Партії регіонів, бізнесмена Юрія Іванющенка.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...