Чому на мітинг підтримки поліції прийшло більше людей, ніж на "Майдан-3", - Аваков

Міністр МВС подякував усім, хто підтримав нову поліцію, яка кинула виклик старій, прогнилій системі.

Мітинг на Софійській площі на підтримку поліцейського. Фото:texty.org.ua

"Почему на митинг поддержки полиции вчера пришло больше людей, чем на очередной так называемый Майдан-3!?" Про це запитує у своєму Facebook міністр МВС Арсен Аваков, зазначають Патріоти України.

Точно, не потому, что обновляющаяся полиция уже безупречна. Вовсе не безупречна - ведь еще предстоит пройти большой путь изменений.

Просто люди отреагировали поддержкой на нашу способность меняться, на нашу заряженность на реформу. Поддержали за то, что мы бросили вызов старой прогнившей системе. И нам нельзя проиграть! Всем вместе!

Поэтому, если будем ошибаться - будем исправлять ошибки, нас будут бить и сбивать с ног - будем вставать. И будем идти вперед - шаг за шагом. Созидать вместе - это самое главное сейчас! Созидать, как бы не было тяжело!

Спасибо всем, кто пришел - всем кто верит - всем, кто надеется и созидает вместе с нами!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...