"Чому це нікого не хвилює? Ірина Геращенко регулярно спілкується з представниками "ДНР" та "ЛНР"" - нардеп Луценко спробував пояснити вчинок Савченко

Є світова практика ведення переговорів з терористами. Існує певний перелік тем, які можна з ними обговорювати.

Ігор Луценко. Фото:http://gazeta.ua/a

Ніхто не звертає уваги на той факт, що перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко веде переговори з представниками терористів на Донбасі. Про це виданню Гордон заявив народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко, передають Патріоти України.

Луценко прокоментував інформацію про зустріч його колеги по фракції Надії Савченко з ватажками "ДНР" та "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

"Я послідовно вважаю, що вести прямі переговори з сепаратистами можна тільки з приводу звільнення заручників і деокупації території. Є світова практика ведення переговорів з терористами. Існує певний перелік тем, які можна з ними обговорювати.

Але є й інший момент - президент відправляє на переговори своїх представників. Ірина Геращенко регулярно спілкується з представниками "ДНР" та "ЛНР". Чому це нікого не хвилює? Тобто віце-спікер парламенту їздить про щось розмовляти з терористами. Це теж потрібно аналізувати - що і як", - зазначив Луценко.

За його словами, в разі виключення Савченко з фракції, у "Батьківщини" не буде підстав позбавляти її мандата.

"Якщо "Батьківщина" виключить Савченко з фракції, вона назавжди залишиться зі своїм мандатом. Я не розумію, кому це буде вигідно. Якщо ж вона сама як відповідальний політик, який абсолютно не координує з партією свої дії, який заявив про будівництво власного політичного проекту, вийде з фракції, то теоретично можна буде піднімати питання про позбавлення її мандата.

А так в разі виключення з фракції немає ніяких підстав позбавляти її мандата. Савченко просто стане звичайним позафракційним депутатом без усіляких моральних і правових зобов'язань", - підкреслив нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...