Чому у судовому засіданні по справі Насірова оголошено перерву

До речі, один з адвокатів голови ДФС захищав колишнього ректора Мельника, якого, за дивним збігом обставин, теж возили на засідання суду каталкою

Захист Романа Насірова вимагає відвід судді. Про це адвокат відстороненого глави ДФС заявив після того, як суд відмовив у задоволенні клопотання. Також адвокат заявив, що вважає суддю упередженим, інформують Патріоти України.

"Захист, з урахуванням того, як ви ведете процес зараз, по-перше, ви неналежним чином не реагуєте, що наш клієнт вимагає медичної допомоги, а прокурор вже привіз голову комісії. А чому ж не привели всю комісію?! Він вже сидить там чекає. Ну як вже мій колега зазначив, відбулися певні маніпуляції. З урахуванням того,що ви вже фактично відмовляєте захисту у рівності доступу до правосуддя, це наше право забезпечити свідків судового засідання. Ви нас зараз цього позбавляєте. У нас є обґрунтовані судження щодо вашої упередженості і ми заявляємо про відвід", – заявив захист.

Після цього, у судовому засіданні з обрання запобіжного заходу главі ДФС Роману Насірову оголошено перерву.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...