Чому українська співачка Ані Лорак виїхала з України до Росії?

Ані Лорак, якщо вірити її заявам, обурена рівнем життя в Україні після Майдану.

Ані Лорак. Фото dpchas.com.uaПро це вона розповіла журналістам "КП в Україні", повідомляють Патріоти України.

"От скажіть, є людина в Україні, яка скаже, що за ці три роки ми стали жити краще?" - риторично запитала співачка у репортера.

Далі вона продовжила свою думку: "Ні для кого не секрет, що рівень життя сильно впав - криза позначилася на всіх верствах населення. Ось навіть на своїх батьків дивлюся - вони отримують величезні рахунки за комуналку. Зрозуміло, що у них є моя допомога, як у багатьох стареньких батьків є допомога їхніх дітей. Але як виживати людям похилого віку, у яких немає дітей? А хворим людям? З цими позамежними цінами на лікування серйозно захворіти - катастрофа, люди просто відчувають себе приреченими. Сфера охорони здоров'я, економічна сфера - всюди проколи. .. У кожній родині є що сказати з цього питання ".

На провокаційне запитання журналіста, що деякі українські артисти зізнаються, що готові вийти на новий "тарифний" Майдан, Лорак спокійно відповіла: "Знаєте, мені іноді здається, що ми живемо в імпровізованому театрі - одні кажуть, а інші роблять, що їм хочеться - за рахунок простих людей. Які б потрясіння не обрушувалися на держави - завжди більше всіх страждають звичайні люди ".

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...