"Чомусь запали в душу. Починай з себе. Ми маємо таку владу, яку заслужили. Ось і думаю. Багато не їм, пане Рево... Недопалки не викидаю на вулицю", - Стефанія Лодинська

З чого треба починати українцям, які голосували не за "гречку", сміття на вулицю не викидають, податки сплачують та хабарів не дають?

Життєва позиція українців. Ілюстрація: соцмережі.

"Часто читаючи коментарі наших дописувачів можна зазначити: як би важко не було, а гумор перевершує. Коли народ сміється,значить, до добра. Чомусь запали в душу такі вирази… Пафосні скажемо... Починай з себе. І ми маємо таку владу, на яку заслужили. Ось і думаю", - пише Стефанія Лодинська, адмін спільноти "Патріоти України - єднаймося!", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я завжди була і є законопослушним громадянином. Багато не їм і не п’ю. Так що тут пан Рева може мене викреслити з чорних списків. Сміття і недопалки не викидаю на вулицю. Не матюкаюсь. Іноді про себе. Нікого не вбила і нічого ніколи не вкрала. На виборах не голосую ні за гроші, ні за гречку.

Єдиний мій гріх - давала хабарі вчителям і лікарям. Але тут можливо і не гріх. Є такий вираз... допоможи собі сам. Так от власне здоров’я важливіше за гроші. І це можна назвати і гуманітарною допомогою. Всі прекрасно знають, що вчителі і лікарі отримують маленьку зарплату. Їм теж треба жити якось. Так що в цьому свою душу заспокоюю.

Моя громадянська позиціяґ така, як на картинці. Тільки з поправкою... Я живу в Україні. Можливо трішки вульгарна. Але раша це заслужила. Владу в соцмережах не критикую. Знаю добре, що путін може напасти.

Так от сама собі задаю питання... Як починати з себе і з чого? Чому я заслужила таку владу,якщо нічого протизаконного не зробила? А ви як думаєте?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Джонсона не можна карати за те, що він вчинив правильно: Демократ заступився за спікера-республіканця, якого хочуть усунути з посади

неділя, 5 травень 2024, 15:34

Конгресмен від Демократичної партії Джеррі Надлер заявив, що Майка Джонсона не слід лишати посади спікера, караючи його за те, що він "вчинив правильно". Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. За його словами, демократи мають рацію, ря...