Чорні мамби, що чубляться, стали популярними на YouTube (відео)

Справді непересічне видовище.

Чорна мамба. Фото з відкритого джерела

Гольфісти, що грали на полі біля Національного парку Крюгера в Південно-Африканській Республіці (ПАР), стали свідками бійки двох чорних мамб, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Відео поєдинку за кілька днів зібрало близько півмільйона переглядів на YouTube.

"Ми вирішили об'їхати їх і попрямувати відразу до наступної лунки. Як тільки наша група проїхала повз, гади стали здаватися трохи втомленими, потім розділилися і повільно поповзли назад в кущі", - розповіла одна зі спортсменок.

Чорна мамба - африканська змія, яка виростає до трьох метрів в довжину. Її отрута вважається дуже небезпечною. Потерпілий відчуває пекучий біль, місце укусу розпухає, розвивається периферичний параліч. Без протиотрути летальний результат неминучий.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...