Чорнороті зароблятимуть менше: YouTube відключить монетизацію образливого відео

На відеоплатформі YouTube оновили правила монетизації, згідно з якими автори образливих і негативних роликів будуть відключені від рекламної мережі.

Фото від 24tv.ua

Патріоти України посилаючись на Нескучные новости зазначають – спочатку YouTube буде попереджувати авторів каналів, що у разі порушення умов рекламодавців, такий ролик не принесе доходу від розміщення оголошень. А самі рекламодавці, в свою чергу, отримають більше контролю при виборі майданчиків для розміщення реклами.

Таку позицію пояснив віце-президент з управління продуктами YouTube Аріель Бардін. На його думку, платформа не повинна відображати рекламу у відео з контентом, який "сприяє дискримінації або приниженню людини або групи людей" на підставі раси, національності, етнічного походження, релігії, сексуальної орієнтації, віку та за іншими ознаками.

Також буде заборонено показ оголошень в роликах, що демонструють насильство, сцени сексу і неналежну поведінку, а також розпалюють ворожнечу до певної людини або групи людей. Ролики будуть доступні на YouTube, але їх не можна буде монетизувати через рекламну платформу Google.

Проте нові правила вже розкритикувала велика кількість користувачів, адже багато комп'ютерних ігор містять елементи насильства та образливих елементів,через що оглядачі-відеоблогери тепер можуть бути відключені від системи монетизації.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...