"Что, хотите пожаловаться на то, как я ненавижу бандеровцев?, - у місті, котре зупинило натиск Кремля, "ватна" продавщиця кидається на покупців-патріотів

Співробітницю, яка відзначилася печерною українофобією та рукоприкладством до україномовної відвідувачки, звати Циганкова Олена Іванівна. Принаймні, так її представив управляючий.

Ілюстрація:sockraina.com

У Дніпропетровську російськомовна продавчиня зажадала від україномовного покупця говорити російською, а на прохання надати книгу скарг запитала: "Что, хотите пожаловаться на то, КАК Я НЕНАВИЖУ БАНДЕРОВЦЕВ?". Про це написав на своїй сторінці у Facebook Олексій Мазур, інформують Патріоти України.

З типовим, можна сказати класичним випадком побутової українофобії з ознаками сепаратизму зіштовхнулася моя мати у магазині "Лавка м'ясника" - "стєкляшка" на проспекті Богдана Хмельницького, 110-К (стара назва, до декомунізації - "вул. Героїв Сталінграда", 12 квартал).

Коли купляла супові набори, продавчиня зажадала, аби до неї зверталися російською:

- МНЕ ТАК ПОНЯТНЕЙ. ОХ УЖ ЭТИ МНЕ ЩИРІ УКРАЇНЦІ!

Мати продовжила говорити українською, а розплатившись, вирішила зробити запис у Книзі скарг. Та була у вільному доступі, але не було чим писати. На вимоги надати ручку й покликати адміністратора, співробітники не реагували.

- ЧТО, ХОТИТЕ НАПИСАТЬ, КАК Я НЕНАВИЖУ БАНДЕРОВЦЕВ?! - розлючено, із неприхованою ненавистю до українців (а "бандерівці" - це етнонім, яким, зокрема, зневажливо називають українців наші вороги-росіяни) гаркнула на весь магазин продавчиня.

Коли мати підійшла до дверей адміністрації, та різко підбігла й перегородила шлях. Більше того, відштовхуючи, почала шарпати за одежу.

Одначе, завдяки проявленій ображеною покупчинею наполегливості, адміністратор таки вимушений був вийти до зали. Запросив до себе, де попри небажання дав ручку. Це Свистун Геннадій Павлович. Залишений у Книзі запис виявився найпершим.

Співробітницю, яка відзначилася печерною українофобією та рукоприкладством до україномовної відвідувачки, звати Циганкова Олена Іванівна. Принаймні, так її представив управляючий.

З приводу інциденту готуються звернення до міського управління Національної поліції, а також профільних управлінь міської ради й облдержадміністрації.

"Лавка м'ясника" - дніпропетровська мережа, що складається з 5-ти магазинів. Офіс компанії розташований на вулиці, яка до декомунізації називалася "Героев гражданской войны". Символічно, правда?

Україноненависній, путінсько-денеерівській наволочі не має бути місця у Дніпрі - східному форпості України. Нехай забирається подалі від бандерівців, туди, де їй буде "понятнєй". Будь-яким зневажливим проявам відносно України і українців потрібно давати належну відсіч!

P.S. Так от спеціально для таких як циганкова міський голова Борис Філатов призначив омбудсмена - регіоналку єпіфанцеву. А хто захищатиме українців від подібної рашистської погані?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не треба очікувати на допомогу": Арестович знайшов аргумент, чому Україні не потрібно йти в ЄС і НАТО

субота, 11 травень 2024, 22:14

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що інтеграція України до ЄС і НАТО насправді є спробою влади перекласти відповідальність за ухвалення стратегічних рішень щодо долі держави на Брюссель та Вашингтон. Про це він заявив у с...

Російська атака на Харківську область 10 травня - Бутусов

субота, 11 травень 2024, 21:35

Вночі російські війська силами до 4-5 батальйонів піхоти перетнули лінію державного кордону і захопили чотири прикордонні селища - Стрілече, Красне, Пильне, Борисівка. На інших ділянках російські атаки відбиті, противник зазнав значних втрат. Незначне...