На Дніпропетровщині нелюд викинув з балкону жінку з 2-річною дитиною

У Жовтих Водах чоловік напідпитку викинув з вікна другого поверху співмешканку з її з дворічною дитиною, жінку госпіталізували до лікарні.

Фото: t-v.te.ua"28-річний чоловік разом зі знайомими вживав у дворі спиртні напої. Повернувшись близько 10 вечора додому, він ліг спати, а жінка тим часом почала вкладати спати дитину. Раптом чоловік прокинувся, почав хапати жінку за волосся, руки, ноги. Коли мати взяла на руки дитину, зловмисник потягнув її на балкон та виштовхнув з вікна",- йдеться в повідомлені в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

На місце події події одразу приїхали правоохоронці та лікарі. В результаті падіння жінка з переломом тазової кістки була доставлена до міської лікарні. Дитина жодних тілесних ушкоджень не отримала. Чоловіка затримали та доставили до Жовтоводського відділення поліції. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі за ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...