"Что-то в нашей стране не так. Сильно не так": Журналіст про скандальне рішення суду щодо ватажка терористів "ЛНР"

Сергієві Гармашу дуже дивно, що суд не знайшов доказів проти Сергія Корсунського, який є одним з організаторів терористичного утворення "ЛНР".

Терорист "ЛНР" Сергій Корсунський. Фото:NEWSru.ua

Український журналіст Сергій Гармаш навів подробиці про одного з ватажків так званої "ЛНР" Сергія Корсунського, якому інкримінували створення терористичної організації і якого Троїцький районний суд Луганської області випустив з-під варти. Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Позавчера суд отпустил сепаратиста Сергея Корсунского. А я сижу и шифрую интервью человека, которого он допрашивал, и которого распорядился расстрелять, и при котором отдал приказ расстрелять двух парней из Правого сектора. И их расстреляли…

А следствие не нашло доказательств того, что он был руководителем или организатором ЛНР… А мой человек сейчас, после пыток в подвалах ЛНР, сидит в СИЗО. За то, что воюя на линии разграничения, задержал диверсанта, снимавшего для россиян наши позиции.

Еще в его машине нашли прибор точечного наведения при стрельбе из закрытых огневых позиций… Но диверсант оказался ментом из Дзержинского (сейчас Торецкого) ГОВД. Приехали 20 его коллег с автоматами и забрали диверсанта. А наших бойцов посадили.

За то, что забрали у него пистолет и телефон с видеосьемкой наших позиций, заставили ехать с ними на его машине в штаб части… В общем, разбой, да еще группой лиц, да еще вооруженных… От 15 до пожизненного.

Судья говорит: если б было военное время, вам бы за это медали дали, а поскольку войны у нас нет, то вы преступники…Что-то в нашей стране не так. Сильно не так", - розповів журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...

Янгол, якому підрізали крила: Почитайте вірш молодого Тичину без совєцьких чисток і цензур. Це пророцтво про наш час - блогер

четвер, 18 квітень 2024, 4:15

Справжній митець, щирий та натхненний, своїм талантом достукується до небес. Тоді його твори стають пророчими. Цей допис Богдана Вайвали отримав уже понад 30 000 репостів. . Ключове у ньому – поданий без цензури один із головних віршів молодого Павла...