"Чужу армію годувати не будемо, адже маємо свою, яку годуємо з радістю, бо вона на те заслуговує", - блогер

Всі, хто пройшов страшне горнило й став бійцем, ще не ставши солдатом, а потім став солдатом назавжди, навіть демобілізувавшись, - Героям слава! Вам слава.

Зі святом усіх Захисників! Ілюстрація: соцмережі.

"Кажуть, що цей вислів належить імператору Наполеону Бонапарту: про те, що, мовляв, хто не хоче годувати власну армію – годуватиме чужу. Чужу годувати не станемо, і слава Богу, що вже, вважай, більш за три роки маємо свою. Яку годуємо й годуватимемо з радістю, бо вона на те заслуговує. Вона нас захищає", - пише Дід Панас у блозі на сайті 24tv.ua, передають Патріоти України, та продовжує:

"Всі оті хлопці й дівчата – всі, хто піднімалися, зривалися з домівок добровольцями, йшли у тербати, у добровольці, голі та босі, у смішних домашніх капцях та у різноманітній формі, усі призовники, які тоді ще й гадки не мали, з якого боку автомат стріляє, і усі нечисленні кадровики, які у найскрутніший час не продали свою честь, не перекинулися на бік ворога, не склали зброї та витримали – всі, хто пройшов страшне горнило й став бійцем, ще не ставши солдатом, а потім став солдатом назавжди, навіть демобілізувавшись.

Всі командири, які вивчилися військовій справі, втрачаючи побратимів та здаючи раз по разу криваві екзамени найкращому, але найстрашнішому вчителю - підступному, добре озброєному та ницому ворогу.

Всі генерали, які раптом зрозуміли, що їхні погони – це не "ярлик" на маєток та безбідне життя, а страшний тягар та щоденна відповідальність.

Всі загиблі – кожен поіменно, всі поранені - кожен пожиттєво, всі, хто потрапили в полон і всі, кого вже визволили. Героям слава. Вам слава".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...