"Чиясь дитина може стати жертвою завтра", - Аброськін розповів жахливі подробиці вбивства дівчинки

Страшенно вражає те, що отруєне російською пропагандою населення не брало активної участі в пошуках дитини.

Аліна Васютіна. Фото: Фейсбук.

Смерть шестирічної Аліни Васютіної, тіло якої знайшли в населеному пункті Гірник, була страшною. Місцеві ж жителі проявили байдужість до трагедії. Про це повідомив у своєму Facebook начальник управління поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Вночі негідник-вбивця Аліни мені розповів, що дівчинка пручалася і погрожувала йому мамою. Смерть дитини була страшною.

Вже повертаючись вночі з Гірника, я згадав, як в Америці в Нью-Джерсі піднявся весь штат, коли покидьок убив семирічну Меган, а потім знущався над нею. Тоді всі громадяни об'єдналися з вимогою до держави захистити дітей. Був ухвалений закон, що посилює покарання за злочини проти малолітніх... Чим життя американських дітей дорожче наших?" - розповів Аброськін.

Він повідомив, що населення не брало активної участі в пошуках дитини.

"Крім активної допомоги міського голови Сергія Володимировича Коваленка, 5-10 шахтарів, які приєдналися до нас за наказом директора шахти, і деяких груп волонтерів, з місцевих нам майже ніхто не допомагав у пошуках, тільки шепотілися, що ми шукаємо дочку чиновника", - розповів він.

"Тільки на восьму добу, коли ми знайшли труп дитини, стали збиратися люди. У мене питання, де ви були раніше? Або це не стосувалося вас, тому байдуже? Чому ви всі спостерігали, що дитина живе в наджахливих умовах і збирає металеві банки, щоб купити собі їжу? У мене у самого дочки і поки ми не посилимо закон стосовно цих покидьків, ситуація не зміниться. Сьогодні поглумилися над шестирічною Аліною Васютіною, але хто завтра наступний, чия дочка?" - задався питанням Аброськін.

Він додав, що зараз у Верховній Раді обробляється законопроект, розроблений народними депутатами України про запровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітньої чи малолітнього і посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та недоторканості малолітньої чи малолітнього.

"Треба швидше прийняття рішення, тому що відлік йде на дитячі життя", - підсумував Аброськін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...