Чиновник Слов'янської міської ради придбав шість квартир у столиці

Поліція Донеччини зацікавилася появою у начальника управління стратегічного планування, інвестиційної політики та зовнішньоекономічних зв'язків Слов'янської міської ради Андрія Рубана шести квартир у Києві.

Андрій Рубан

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на реєстр судових справ.

Повідомляється, що в декларації за 2016 рік Рубан вказав спільний з дружиною дохід у розмірі 253,5 тис. гривень і заощадження разом гроші в розмірі 325 тис. гривень. У загальній сумі фонд сім'ї склав 578,5 тис. гривень

При цьому, повідомляється, що сім'я Рубана придбала за останній рік шість квартир загальною сумою 2,27 млн гривень. При цьому незрозуміло, де взялися 1,7 млн гривень.

Зазначається, що всі нові квартири оформлені на дружину Ірину, і всі вони знаходяться у Києві. Найменша квартира має площу 30,3 кв.м, а найбільша - 32,3 кв.м.

При цьому місцеві ЗМІ повідомляють, що у 2015 році Рубан задекларував земельну ділянку площею 530 кв.м і будинок на 201 кв.м у Слов'янську. Також, чиновник вказав земельний ділянку площадью 670 кв.м і садовий будинок на 154 кв.м в Київській області, які належать йому жінкам з 2015 року.

"А з 2014 року за сімєю вже числились два квартири в столиці площею 30,1 кв.м і площею 39,7 кв.м теж оформлені на дружину Ірину", - зазначає видання.

Крім того, зазначається, що на момент подачи декларации за 2016 год, за чиновником числилися 130 тис. гривен и 25 тыс. доларів банківских накопичень. А за його дружиною - 642 тис. гривен и 12 тис. дол.

"До того ж, доход від продажу нерухомості в 2016 році склав 479 тыс. гривень. Зазначимо, що сім'я продала нерухомість, про яку раніше не заявиляла в своїх фінансових звітах. И ще 40 тис. доларів США в 2016 році сім'я отримала в борг від близьких родичів", - йдеться у повідомленні.

За даними видання, в 2013 році Рубан обіймав посаду директора департаменту з державних закупівель Міністерства економіки та торгівлі. У 2000-2004 роках працював у Слов'янській об'єднаній податковій інспекції, а потім - в податковій міліції.

Він родом зі Славянська, останнім місцем роботи був Донбаський державний педагогічний університет. На позиції доцента він викладав на факультеті економіки та управління, кафедра обліку та аудиту.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...