"Давайте скажем прямо, у Авакова все дуже погано з кадрами", - блогер про те, як жінки тягнуть на "дно" голову МВС

Дивлячись на заступниць міністра МВС, виникає риторичне питання: яким чином і коли відбувався відкритий конкурс на заміщення таких відповідальних посад.

Арсен Аваков і Анастасія Дєєва.Ілюстрація:bdzhola.com

"Давайте скажем прямо, у Авакова все дуже погано з кадрами." Про це пише у своєму Facebook Клим Братківський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Наприклад, його людина - Ковальчук Тетяна Іванівна займається в МВС координацією та забезпеченням аналітично-контрольного напрямку роботи, стратегічного планування в діяльності МВС, протокольно-апаратної роботи.

А якщо почитати її декларацию, то вона навіть не знає як правильно називається модель машини чоловіка. Замість Lаnd Cruiser, вона написала Lend Cruiser.

До речі, я вперше зустрічаю в декларації, щоб вказували дві норкові шуби по 120 000 грн. і при цьому лише одна квартира (у Вишгороді).

***********

Заместителем министра внутренних дел по вопросам европейской интеграции назначена 24-летняя Анастасия Деева.

Да. И тут маленький нюанс. А кто был ранее до Насти?

Конечно же протеже господина Авакова - Авакян Тигран Ашотович. Безусловно, что это далеко не идеальная биография для евроинтегратора, но у него хоть есть формальная биография, а у нее вообще ее нет.

Так вот вопрос, кто Авакову навязал Настю, что он отказался от своего Тиграна? И, если никто не навязывал*, то где открытый конкурс на должность заместителя?

* Лично я считаю, что конкурс обязательно должен быть для заместителей министра.

***********

Мои дорогие и любимые френды, как сказала одна барышня двадцати четырех лет отроду, которая лично знакома с одним импозантным министром по фамилии Авакян то ли Аваков, - "Люди иногда забывают о том, что мы находимся в транзите". "Ни образование*, ни воспитание не дает тот потенциал, который уже есть у тебя внутри. Он есть в каждом человеке, просто его нужно пробудить. Человек должен проснуться и осознать, чего ему хочется достичь в жизни".

Так вот я вам хочу пожелать, чтобы вы завтра проснулись и осознали, что пора отправлять этого министра в отставку ибо его знакомство с такими барышнями нашу страну к евроинтеграции точно не приведут.

* между прочим, она училась в Кловском лицее, говорят, что там учатся дети некоего Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...