Де буде новий Ростов для цієї трійці?: "Придет время, когда Путину и Лукашенко будет в самый раз вспомнить о Януковиче", - блогер

У Росії виросло покоління, що не дивиться телевізор, і налагоджена система зомбування дала збій.​

Масштабний мітинг у Москві. Фото: соцмережі.

Український блогер Сергій Марченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що сьогодні настав той незручне для Путіна і Лукашенка момент, коли автозаків на всіх не вистачає, передають Патріоти України.

Начебто, все робили правильно, паростки своєчасно придушували, грошей не шкодували, вертикаль зміцнювали, телевізором зомбували до повного «патріоідіотізма», але ось адже, штука яка - завдяки впливу Заходу, виросло покоління, що не дивиться телевізор і система дала збій.

«Наверное, ни русские, ни беларусы еще не осознали в полной мере всей прелести ситуации с нехваткой автозаков, но, когда большинство поймет, что участие в митинге не обязательно равно аресту, протестующих станет больше в разы», – написав Марченко.

Він додає, що тоді Путіну і Лукашенку буде в самий раз згадати про Януковича. Той теж вважав, що підгодовані менти можуть все. У нього теж пенсіонери голодували, а лейтенанти з міліції і прокуратури їздили на новеньких «крузаках», але, як тільки на Майдані зібралося всього декілька тисяч беззбройних людей, готових йти на смерть, озброєне до зубів МВС розбіглося, як зграя щурів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...