Демі Мур чекає суд за смерть хлопця

​Батьки загиблого Еденільсона Стівена Вейла, який потонув у басейні популярної американської актриси Демі Мур у 2015 році, подали в суд на знаменитість.

Фото: 24tv.uaХлопцеві був 21 рік, коли він загинув у володіннях Демі Мур в липні 2015 року. Батьки вирішили довести, що саме 54-річна Демі Мур винна в трагедії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У звинуваченні йдеться, що басейн, в якому потонув хлопець, не був достатньо оснащений спеціальними позначками і датчиками висоти води, а вода в ньому була дуже холодною. Сама Демі Мур поки що ніяк не коментує цю ситуацію.

Нагадаємо, що влітку 2015 року в будинку Демі Мур в Беверлі-Хіллз (США) проходила вечірка, припускають, що за участю її дочки. Коли майже всі гості розійшлися, один з учасників вечірки потонув, а його тіло знайшли в басейні члени обслуговуючого персоналу будинку. Самої актриси в місті в цей момент не було.

Коли Демі дізналася про цю страшну звістку, вона перебувала в шоці і висловила співчуття батькам загиблого. "Я в повному шоці. Я дізналася цю новину під час своєї подорожі, коли я повинна була зустрітися зі своїми дочками і відсвяткувати день народження. Втрата дитини – це немислима трагедія, і серцем я з сім'єю і друзями цієї молодої людини. Я прошу вас, будь ласка, поважайте приватне життя всіх причетних до трагедії осіб, – сказала тоді актриса.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...