На Херсонщині чоловік з розгону стрибнув у порожній басейн

Нещасний випадок відбувся не пізно вночі, коли можна було б зрозуміти невдаху-туриста, а вдень - коли явно видно, що в чаші басейну відсутня вода.
Відпочивальник стрибнув у порожній басейн. Фото: соцмережі.

35-річний відпочивальник втілив у реальності сцени з кінокомедій, у яких герої стрибають у порожній басейн. Однак у житті такий необачний вчинок закінчується дуже погано, передають Патріоти України.

Приїхавши у приватний пансіонат Залізного Порту на Херсонщині, гість настільки розслабився, що «ластівкою» стрибнув у зовсім порожній басейн. Від удару об бетонне дно отримав переломи обох передпліч, закриту черепно-мозкову травму і посічену рану обличчя. Постраждалого госпіталізували. Примітно, що нещасний випадок відбувся не пізно вночі, коли можна було б зрозуміти невдаху-туриста, а вдень - коли явно видно, що в чаші басейну відсутня вода.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...