У басейні одного з ВИШів Івано-Франківська зґвалтували 11-річного школяра

Насильник підстеріг дитину в душовій та поглумився над ним. Підозрюваний, за інформацією джерела, вже затриманий - ним виявився 15-річний підліток.

Ілюстрація:24 Канал

На території Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу в суботу, 29 липня, був зґвалтований 11-річний хлопчик. Про це Обозревателю стало відомо з власних джерел, передають Патріоти України.

В університетському басейні займаються дитячі групи з плавання. Насильник підстеріг дитину в душовій та поглумився над ним. Підозрюваний, за інформацією джерела, вже затриманий - ним виявився 15-річний підліток.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за ч.3 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи або що спричинило особливо тяжкі наслідки).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років. Варто зазначити, що відповідальність за такого роду злочини настає з 14 років.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...