"Деньги от Украины, а спасибо - "ЛНР": Блогер про "політику" Кіровська Луганської області (відео)

Мешканці окупованого Кіровська, незважаючи на те, що отримують українську зарплату, залишаються затятими колабораціоністами, підтримуючи при цьому терористів.

Ілюстрація:news.rambler.ru

"Коллаборационизм это когда с врагом в одну дудку. В тылу. В оккупации. И это не только в истории. У нас это тоже есть." Про це пише у своєму Facebook журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Не могу писать с офф страницы, так как нахожусь "там". Хочу обратить внимание на город Кировск, Луганская область (кому-то "ЛэНэРэ"). Кировский участок электрических сетей не подконтрольный Киеву. Но при этом РЭС живет по украинским законам. Все сотрудники получают з/п в гривнах на карточки банка Аваль.

Да и ладно бы. Задевает то, что большинство сотрудников данной организации "сепаратюги", которые получают грамоты за свой труд от "назначенного ЛэНэРовского мэра". Т.е. деньги от Украины, а спасибо - "ЛНР". СБУ закрывает на данный факт глаза. Данную организацию не считают пособницей террористам".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...