Десь прикопаний чи "на підвалі"? Куди зник донбаський терорист Ходаковський, - Дейнега

У ватажків терористів Донбасу - не безхмарне майбутнє, сумнівно, що вони помиратимуть своєю смертю, наголосив волонтер.

Терорист Ходаковський кудись зник. Ілюстрація:Правда Народа

"На Донбасі зник колишній "міністр безпеки ДНР" Олександр Ходаковський. За повідомленням ЗМІ, він був змушений тікати з Донбасу. Але де він зараз знаходиться — невідомо. В кожного із главарів бойовиків т.з. кар'єра складеться по-своєму." Про це пише Віталій Дейнега у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Хтось повернеться назад в Росію, сидітиме там, будучи ніким і давати інтерв'ю третьосортним ЗМІ доти, поки якийсь українець не зустріне його випадково на вулиці і з ним щось не трапиться. Не думаю, що вони помиратимуть своєю смертю, чесно кажучи. Це не погроза, а особисте передчуття.

Що буде з іншими? Думаю, їх будуть розмінювати, як Плотву (колишній очільник “ЛНР” Ігор Плотницький. - ред) розміняли. Зрозуміли, що такий гусь їм більше не потрібен. Все, гуся нема, всім добре.

Тепер нові главарі, як от Пасічник, потроху починають відчувати себе господарями на місцях, але хлопці з Росії завжди готові їм пояснити, хто насправді є господарем в ситуації. Тому тих главарів потроху розмінюватимуть на більш лояльних. А їх попередники зникатимуть. Скільки вже їх вибухнуло чи подавилось чашкою кави? Порахуйте тільки. Той самий Мозговий, Бетмен, Дрьомов. Сильно зарвався? Іди сюди. Будуть розбірки поміж собою, з москвичами — і потроху їх позбуватимуться.

Той самий Скіф, відомий як Саша Ходаковський, вже давно наривався і засильно дозволяв собі критикувати владу. Тому він зараз або лежить десь прикопаний або сидить в Донецькому СБУ. Цілком можливо, що через короткий час він знову з'явиться, але вже із більш м'якою позицією. Або він сам кудись втік, щоб його не вбили і через деякий час із невідомої країни писатиме свої гі*нотвори. Як Шарій.

Але це їх головний біль. Вони ж думали про щось, коли в'язувались в цю гру. Тому це абсолютно логічний підсумок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...