"Десь рік-півтора буде ковбасить. Брехуни посипляться перші" - Арестович про майбутнє української політики

Держава, замість надання функції судді та посередника, сама стає ресурсом, за який, за допомогою насильства, конкурують різні політичні групи, вважає експерт.

Ілюстрація:uazmi.org

Україна вступає у період, коли у політиці стає небезпечніше, ніж в АТО. Це - закономірний етап радикальних перетворень будь-якого суспільства. Про це пише військовий експерт Олексій Арестович у своєму Facebook, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Бо на цьому шляху між гравцями виникає дуже багато принципових протиріч, від господарських до класових, а механізми та практики арбітражу відсутні. Тоді, у якості їх замінника, виникає політичне насильство.

Держава, замість надання функції судді та посередника, сама стає ресурсом, за який, за допомогою насильства, конкурують різні політичні групи.

Крім того, природні процеси будуть дуже активно розхитуватись однією "гранично дружньою" країною з північного-сходу, у якій взагалі майже не залишилось інших стратегій, ніж зруйнувати Україну зсередини, роблячи ставку на деструкцію існуючої влади та привід на Олімп власних фігур.

Десь рік-півтора буде ковбасить. Сильно, на межі, а може за межею "турецького сценарію". Цей етап невідворотній, якщо ви у політиці - ставайте обережними і дуже точними у висловах та діях.

Що цікаве - брехати та відбріхуватись не вийде. Брехуни посипляться перші. А оскільки майже усі там - брехуни, майже усі і посипляться.

Вони висвітлять власну сутність наочно, тож, якщо ви продовжуватимете за них голосувати після того, це вже будуть лише ваші проблеми. Десь у середині 17-го (+/-) етап чистки закінчиться і з'являться добрі нагоди та можливості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...