"Дешева спекуляція на темі війни": Відомі волонтери розкритикували кафе "Каратель" на Хрещатику

Віталій Дейнега впевнений: той, хто знає, що таке кров, не стане робити її предметом спекуляцій.

Кафе "Каратель" на Хрещатику. Фото: соцмережі.

Відомі волонтери розкритикували кафе "Каратель", яке відкрилося на Хрещатику в Києві. Так, волонтер, координатор проекту "Повернись живим" Віталій Дейнега зазначив, що заклад спекулює на темі війни, передають Патріоти України.

"Скажу непопулярну річ. Випадково потрапив на відкриття закладу Каратель на Хрещатику. Мені не сподобалося. Дуже не сподобалося. І якщо до прапорів "Айдара" я упереджений свідомо і хотів би на їхньому місці бачити прапори 95-ї, 30-ї, 72-ї, 57-ї і багатьох інших бригад з чистою репутацією і безсумнівно великим внеском в АТО. Але тут є особиста історія", - він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Що стосується не особистого. Як на мене - то офіціанти в камуфляжі - це дешева спекуляція на темі війни. Особливо, якщо ці офіціанти не служили в армії і це для них просто одяг. Те ж саме і червоно-чорні коктейлі і деякі назви страв. Я сумніваюся, що людина, втрачаючи на сході друзів стала би на такому спекулювати. Хто знає, що таке кров не стане робити її предметом спекуляцій", - додав Дейнега.

У свою чергу, волонтер Річард Горда зазначив високі ціни в закладі. "Ціни, як для мене, дуже високі. Я наприклад не зможу собі дозволити, там посидіти. Краще, щось куплю хлопцям на фронт. Треба б знизити їх", - запропонував він на своїй сторінці у Facebook.

"Багато шуму було з приводу відкриття. Для тих, хто не в курсі, "Каратель" працює з 2015 року і був за адресою Тургенєвська, 25. В тому приміщенні, де вони зараз відкрилися, ніхто не постраждав під час Майдану. Будівля розташована поряд з Будинком Профспілки. Там було багато бійців і волонтерів. Ті, хто давно не бачилися - побачилися. Ті, хто був знайомий лише на ФБ - познайомилися. Давайте не будемо один в одного кидатися камінням, а продовжимо далі допомагати фронту. Ми - одна сім'я. Сім'я, яка бореться з агресором", - додав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...