Десятки мільйонів росіян мовчки схвалили війну і схвалюють досі, - Тверской жорстко розкритикував росіян через протести

Російський журналіст дорікнув співвітчизникам за те, що їхня підтримка Путіна і його імперіалізму коштує життів українців і сирійців.

Путін приготувався до масових протестів росіян. Фото: Фейсбук.

Російський блогер Олександр Тверський у зв'язку з протестами проти корупції в Москві, які відбудуться 12 червня за призовом опозиціонера Олексія Навального згадав про те, як росіяни закривали очі на військові злочини Кремля. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Забуваємо, ховаємося, сором'язливо відводимо очі. У ці хвилини гинуть українські солдати. Як і вчора. Як і будуть гинути ще завтра. Війна йде четвертий рік. Четвертий рік репресій в Криму. Тільки Путін винен? Так Путін винен - ось так виправдовуються, відмахуються, зістрибують. Десятки тисяч російських громадян їдуть вбивати і грабувати на схід України. Мільйони фінансують цю війну. Через податки і через пряму допомогу терористам на Донбасі пересиланнями. Десятки мільйонів мовчки схвалили і схвалюють досі", - пише Тверський на своїй сторінці в Facebook.

Також він пригадав про підтримку Кремлем режиму Асада: "В Сирії була хімічна атака. Зрозуміло з чиєю допомогою, чиєю зброєю, за чиєю вказівкою. Путін винен? Так Путін винен - горбляться, шмигають, закривають очі. Мільйони росіян бачили дітей, що потерпають від газу. Подивилися, проґавили і перемкнули канал".

"А тут корупція. Корупція! У Медведєва великий будинок і ми глибоко жалкуємо, що будинок цей не наш. Ось це привід для обурення. Не війна, не сотні тисяч трупів і зламаних доль чужих народів, які створила за останні кілька років Росія разом зі своїм ошаленілим населенням, а корупція (ніколи такого не було і ось знову!). Вчора загинули 4 українських захисника. Кого це хвилює? Ось битва двох блогерів Усманова і Навального - це подія, це гаряче, ось тут прямо емоції, обурення, гнів. В головах росіян сталася якась непоправна поломка. Збій, який неможливо нічим виправдати. Хто поверне чотири життя чотирьох українських хлопців, які обірвалися вчора з вини Росії і її байдужого народу? Хто? Ніхто не хоче вийти завтра з українськими прапорами і єдиним гаслом - "ні війні, ні завоюванням, ні імперії"? Ніхто? Я так і думав. Альтанки чиновників та яхти патріархів розглядати набагато веселіше. Окей", - резюмував Тверський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...