"Детей жалко, им-то за что такие родители - тупые, рабские, вороватые, трусливые свиньи", - Лебединський про пожежу у Кемерово

Олексій Лебединський упевнений, що за цю пожежу нікого не покарають.​

Олексій Лебединський. Фото: соцмережі.

Російський співак Олексій Лебединський, більше відомий як Професор Лебединський, різко висловився про трагедію в Кемерово (РФ), де смертельний пожежа в торговому центрі "Зимова вишня" забрав життя 64 людей, передають Патріоти України.

"Заставляют родителей сгоревших детей подписывать бумагу о неразглашении, иначе не дают опознать погибшего ребенка, отнимают телефоны у тех, кто снимает происходящее после пожара. Насколько еще циничнее и подлее может быть государство???????? Ненавижу", - написав він в Facebook.

Лебединський також упевнений, що за цю пожежу нікого не покарають. "В России можно купить все - вахтершу, мента, депутата, министра, санэпидемстанцию, пожарников, взятками и откатами выиграть тендер, дать на лапу любой контрольной организации. Можно всех купить и построить, например, торгово-развлекательный центр так, чтобы на каждом сантиметре людей ждала опасность, уровень которой никто не проверял, сунув в карман "котлету" за закрытие глаз. Но кто теперь купит сотни жизней? Те же самые, кто давал взятки и откаты? Кто вернет живых людей?

Я отвечу. Никто. И никто даже не ответит. Уволят для отмазки какого-нибудь третьеэшелонного болвана. И так было всегда. И так будет еще минимум 6 лет", - зазначив він.

"Путинисты плачут и скорбят, и жириновцы, и грудининцы? Не верю таким слезам. Именно они и виноваты. Детей жалко, им-то за что такие родители - тупые рабские вороватые трусливые свиньи... А детям погибать", - додав музикант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...