"Дєди ваєвалі": У РФ зганьбилися банерами до 9 травня

Плакати з орфографічними помилками до Дня перемоги стали звичною справою в Росії.

Банер з помилками. Фото: Znak.com

У Кургані (Росія) до свята Дня перемоги, 9 травня, повісили банери з орфографічними помилками, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти.

На банері, розміщеному на будівлі Головпоштамту, з’явився плакат з написом “Оборонна Севостополя”, прізвище художника Олександра Дейнеки там також написано з помилкою — “Дайнеко”.

На банері, розміщеному на кінотеатрі Росія, написано “Защитники Бресткой крепости”.

В адміністрації Кургану повідомили, що департамент соціальної політики не замовляв банери з орфографічними помилками.

У прес-службі мерії пояснили, що банери виготовило рекламне агентство "Контур" на безоплатній основі, для прикраси міста.

У Контурі пояснили помилки тим, що “поспішали, хотіли швидше”. Представники агентства розповіли, що зняли банери після зауважень.

Раніше прокремлівська російська молодіжна організація Молода Гвардія також допустила грубий ляп в агітплакаті до Дня перемоги.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...