"Дєди ваєвалі": У РФ зганьбилися банерами до 9 травня

Плакати з орфографічними помилками до Дня перемоги стали звичною справою в Росії.

Банер з помилками. Фото: Znak.com

У Кургані (Росія) до свята Дня перемоги, 9 травня, повісили банери з орфографічними помилками, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти.

На банері, розміщеному на будівлі Головпоштамту, з’явився плакат з написом “Оборонна Севостополя”, прізвище художника Олександра Дейнеки там також написано з помилкою — “Дайнеко”.

На банері, розміщеному на кінотеатрі Росія, написано “Защитники Бресткой крепости”.

В адміністрації Кургану повідомили, що департамент соціальної політики не замовляв банери з орфографічними помилками.

У прес-службі мерії пояснили, що банери виготовило рекламне агентство "Контур" на безоплатній основі, для прикраси міста.

У Контурі пояснили помилки тим, що “поспішали, хотіли швидше”. Представники агентства розповіли, що зняли банери після зауважень.

Раніше прокремлівська російська молодіжна організація Молода Гвардія також допустила грубий ляп в агітплакаті до Дня перемоги.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...