Для економіки РФ це буде руйнівним ударом: Тимчук пояснив, як ОРДЛО прискорять крах РФ

Навіть якщо Росія визнає "ДНР" та "ЛНР", їх чекає доля Абхазії і Південної Осетії, пояснив нардеп.

ОРДЛО ніколи не зможуть стати незалежними. Ілюстрація:http://novynarnia.com/

Донбаські "республіки" ніколи не зможуть стати незалежними державами; входження їх до складу РФ стане руйнівним ударом по економіці Росії. Таку думку Обозревателю висловив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Окремими державами вони не можуть стати без всесвітнього визнання. Навіть якщо Росія визнає "ДНР" та "ЛНР", їх чекає доля Абхазії і Південної Осетії", - переконаний нардеп.

У цьому контексті він зауважив: "На прикладі Абхазії і Південної Осетії Путін продемонстрував свої перші кроки по відтворенню Російської імперії, і це завдання було вирішено ним досить малою кров'ю. Але якщо говорити про Донбас, необхідно розуміти, яку ношу звалює на себе Росія, якщо офіційно визнає ці "держави", а тим більше, якщо прийме їх до свого складу".

Як пояснив Тимчук, мова йде, перш за все, про колосальні витрати на відновлення регіону і його подальше утримання. "Тут вже доведеться повністю брати на себе витрати з утримання цих територій, по відновленню інфраструктури", які обчислюються "багатьма мільярдами". "Це буде руйнівний удар по російській економіці", - переконаний нардеп.

"Судячи з того, як Кремль наполягає на виконанні Мінських домовленостей у своїй інтерпретації, робити йому це дуже і дуже не хочеться", - зауважив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...